Angular oktatás

2021 augusztus 13-14.

A webfejlesztés folyamatosan változó világában számtalan lehetőség rejlik 2021-ben. A web alapú kliens alkalmazások felé történő nyitás a 2010-es évek egyik meghatározó fejlődése volt a vállalati szoftverfejlesztés terén. A nehezen induló JavaScript az egyeduralkodó nyelv lett, a sokak által temetett PHP fennt tudott maradni, mellettük pedig gomba módjára nőnek ki a github repository-kból az újabb, és újabb keretrendszerek… ebben az egyre bonyolódó, folyamatosan változó kavalkád szakterületen, hol kezdjen az, aki szeretné megismerni ezt a világot, esetleg szeretné annyira elmélyedni benne, hogy biztosan dönthessen, dolgozna-e ezen a területen?
A képzésünk során ebben a döntésben szeretnénk neked segíteni az által, hogy egy általános körkép után bemutatjuk az egyik legnépszerűbb, de köztudottan nem a legegyszerűbb keretrendszer, az Angular alapszintű működését.

AZ ANGULARRÓL

  • Egy modern, webfejlesztéshez használt keretrendszer
  • Komplex szoftverfejlesztési mintázatokat alkalmaz
  • Robosztus, teljes keretrendszer kliens alkalmazások fejlesztésére, számtalan eszközzel
  • A “nagy három” egyike (Vue, React, Angular) a javascript alapú frontend webalkalamzások között
  • Az iparban széles körben használt, nagyvállalati szoftverfejlesztésre erősen preferált, és a Google által aktívan fejlesztett: tehát egy stabil választás ha valaki webfejlesztői karrierben gondolkodik.

MIRŐL LESZ SZÓ?

A képzésünk segítségével egy átfogó képet kaphatsz a JS alapú keretrendszerek általános piacáról, és kicsit mélyebben megismerkedhetsz az Angular keretrendszerrel. A másfél napos képzés során az általános elméleti bevezető / frissítés után megismerkedünk az Angular-ban használt általános mintázatokkal, és pár egyszerűbb, kis alkalmazást is elkészítünk.
A képzés alkalmas arra, hogy utána önállóan tovább tudj tanulni a témában, támpontot adunk az önfejlesztéshez. Ha van valamennyi szoftverfejlesztési alapod, esetleg egyszerűbb JavaScript programok írása nem rettent meg, és kíváncsi vagy, mivel is foglalkozik egy Frontend fejlesztő a hétköznapi munkája során, gyere el a képzésünkre.

NEKEM VALÓ EZ A TANFOLYAM?

 MILYEN TUDÁS KELL, HOGY ÉRTSEM, AMIRŐL SZÓ LESZ?

  • Nincs szükség programozói munkatapasztalatra, de az általános, kezdő programozási alaptudás elengedhetetlen, hiszen itt egy programozási keretrendszerről fogunk beszélni.
  • Ha szakközépiskolai tanulmányaid vége felé jársz, netán főiskolás / egyetemista vagy informatikai területen, netán önképzéssel hasonló szintű tudással rendelkezel: akkor bátran gyere :)
  • Programozási alap-építőelemek (ciklus, függvény, változó stb.) használata, Internet, JavaScript, HTML és CSS legalább definíció szintű ismerete, az informatika alapszintű ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy “egy nyelvet beszéljünk”. Ha most ismerkedsz az informatikával, a programozással, akkor nem biztos, hogy lépést tudsz majd tartani az oktatással.

 MUNKALEHETŐSÉG? HOGY KELL EZT ÉRTENI?

Nekünk ez miért jó? Nem rejtjük véka alá, fiatal, kezdő munkatársakat keresünk. Egy ingyenes képzés segítségével reméljük, hogy az egyszerű érdeklődők között akár olyanokat is megismerhetünk, akik szívesen foglalkoznának a képzésen hallott technológiákkal, és munkatársként nálunk fejlesztenék magukat tovább – így a korrekt, nem árulunk zsákbamacskát :)

Ha érdeklődsz ilyen lehetőségek iránt, vagy még nem döntötted el, bátran jelentkezz! De ha nem keresel aktívan munkát, csak érdekel a technológia, természetesen akkor is nagy szeretettel várunk az oktatáson :)

KIVEL FOGSZ TALÁLKOZNI AZ OKTATÓTEREMBEN?

Kiss Balázs vagyok, Okleveles Mérnök-informatikus. 6 éve dolgozom Frontend fejlesztőként, immáron senior frontend-architect pozícióban (azaz teljes alkalmazásokat tervezek, segítek az ügyfélnek a megfelelő technológiákat kiválasztani, részt veszek a fejlesztésben szakmai vezetőként, egészen az sikeres átadásig :) ).  Foglalkoztam back-end fejlesztéssel, adatbányászattal, van némi tapasztalatom full-stack, és mobil fejlesztésben is a konzultációs munkáimnak köszönhetően. Foglalkozom oktatással, tanácsadással és mentorálással is. Megfordultam nemzetközi multinacionális cégeknél, magyar startupoknál, állami szervezeteknél, kisebb-nagyobb KKV-knál és egy-két meetupon is mint előadó. Kedvenc technológiám az Angular :)

HOGYAN ÉS MEDDIG JELENTKEZHETEK?

Ha felkeltettük érdeklődésed, kattints tovább oktatási adminisztrációs oldalunkra
és jelentkezz INGYENES, másfél napos oktatásunkra!

Jelentkezem

A következő oktatás időpontja:
2021. augusztus 13-14. (pénteken 18:00-21:00 és szombaton 9:00-17:00)

Jelentkezési határidő:
2021.08.12. 23:59

Helyszín: 1095, Budapest, Soroksári út 32-34 E ép. 6. em

Figyelem! A férőhelyek száma erősen korlátozott, mert minden tanfolyamon biztosítunk setupot a gyakorlathoz, és a tantermünkben 10 férőhely van.
Ezért, ha jelentkezel egy oktatásra, akkor azt kérlek vedd komolyan! Természetesen megértjük, ha egy váratlan helyzet miatt nem tudsz eljönni, de jelezd ezt nekünk minél hamarabb. Azok, akik lemondás nélkül nem jelennek meg, többet nem jelentkezhetnek általunk szervezett oktatásra, hiszen ők mások elől veszik el a helyet.

A zeroToHero elsősorban fiatal egyetemistáknak lett kitalálva, ezért oktatásaink úgy vannak összeállítva, hogy számukra a lehető leghasznosabb legyen. A nagy érdeklődésre való tekintettel azonban erre az oktatásunkra felső korhatárt állítottunk be, ami jelen esetben 26 év.