Oracle adatbázis oktatás

Jelentkezési határidő: augusztus 20. 23:59

Érdekelnek az Oracle adatbázisok és az azokat kezelő DBA-k világa? Rendszergazdai feladatokon felüli, izgalmas kihívásokra vágysz? Szeretnéd megtudni, a Te utad-e, hogy adatbázisokkal foglalkozó SZAKÉRTŐVÉ válj?

Szerezz a jövőbeli munkád során értékes gyakorlati tudást az Adatbázis-adminisztrációról szóló oktatáson!

Fontos!

 

A mostani zeroToHero oktatásunkon a munkakeresők lehetőséget nyerhetnek, hogy bekerüljenek az új, intenzív, egy hónapos adatbázis adminisztrátori képzésünkre. A részletekért kattints ide.

Miről lesz szó?

 • Adatbázisok -> Relációs adatbázisok -> Oracle adatbázis-kezelő rendszer, annak a különböző verziói, kiadásai és opcionális elemei
 • Oracle adatbázisok és példányok (instance-ok) kezelése
 • Oracle adatbázisok táblaterei, a szegmensek és a helyfoglalás
 • Felhasználók, jogosultságok, szerepkörök adminisztrálása
 • Oracle adatbázisok mentései és helyreállításai a különböző meghibásodások esetén
 • Oracle adatbázis-kezelő rendszerek hálózati működésének a konfigurálása

Megjegyzés: az Oracle adatbázis rendszerek igen komplexek, és a teljes körű professzionális üzemeltetéshez ennél lényegesen több tudásra lesz szükséged. Ezeket az Oracle University többnapos, mindenre kiterjedő tanfolyamai tanítják, és ezeket a tanfolyamokat erősen javasoljuk majd, még akkor is, ha most az alapokat elsajátíthatod ingyenesen.

Az oktatás ingyenes!!!

Nekem való ez a tanfolyam?

HA pályakezdő, vagy tanulmányaidat folytató informatikus hallgató vagy, ÉS szívesen foglalkoznál nagyvállalati adatbázisok adminisztrációjával.
HA alapszintű SQL ismeretekkel rendelkezel, ÉS még nincs sok gyakorlati tapasztalatod.
HA tökéletességre törekvő, alapos és gyógyítói vénával megáldott vagy, ÉS szeretnéd megtanulni, hogyan kamatoztathatod ezt az informatikában.
HA munkakereső vagy, ÉS érdekel az egy hónapos DBA képzés.

Akkor IGEN!

Röviden az adatbázis adminisztrátori képzésünkről,
amelyre a ZTH oktatásunkon keresztül kerülhetsz be:

 

 • Teljesen ingyenes!
 • Nem jár elköteleződéssel
 • Fiatal, pályakezdő munkakeresőknek, akik adatbázis adminisztrátorként képzelik el jövőjüket
 • Egy hónap, napi nyolc óra képzési idő
 • Hivatalos Oracle tananyagok
 • Gyakorlatias képzés irodai környezetben, tapasztalt oktatók felügyelete mellett
 • Betekintés egy informatikai vállalat működésébe
 • 10 fős csoportok
 • Tantermi oktatás, videós tananyagok, gyakorlatok, tesztek
 • Hasznos és naprakész tudás Oracle Adatbázisok témakörében
 • Hivatalos Oracle Certified Associate vizsga
 • Munkalehetőség Adatbázis Adminisztrátorként!
 További részletekért kattints ide.

Mikor és hol lesz a tanfolyam?

2017. augusztus 21-23., hétfőtől szerdáig 17:30-21:00

Helyszín: A zeroToHero oktatóterme a Haller Gardens irodaházban, a 1095 Budapest, Soroksári út 32-34. E. lépcsőház 6. emeletén található.

Helló, szia! Kerepes Tamás vagyok. 25 éve foglalkozom adatbázisokkal: konzultánsként és oktatóként. Dolgoztam az Oracle-ben, a világ 30 országában voltam meghívott előadó, és időnként még most is elvállalok egy-egy oktatást, mert “tudást átadni” egy nemes dolog, és a szenvedélyemmé vált. 1999 óta vezetem a saját cégem, és büszkén mondhatom: az ország legjobb Oracle adatbázis-szakértőinek egy részét magam körül tudhatom. A legtöbb nagyvállalat nagyítóval keresi az olyan tudást, amivel az én munkatársaim rendelkeznek. Az elmúlt 25 évben megszerzett tapasztalatok alapján készült el ez a tananyag, amelyben az adatbázis-adminisztráció alapjaival ismerkedhetsz meg.

Hogyan és meddig jelentkezhetek?

Az alábbi űrlapon tudsz jelentkezni az általad választott kurzusra.

FIGYELEM: A férőhelyek száma erősen korlátozott! A tantermünkben 25 férőhely van egy-egy kurzusra, mivel a gyakorláshoz mindenkinek biztosítunk tantermi setupot. Ha jelentkezel az oktatásra, akkor azt kérlek vedd komolyan! Azok, akik jelentkeznek, de nem jelennek meg, többet nem kapnak esélyt a tanfolyamokon való részvételre! Hiszen ők mások elől veszik el a helyet.

Természetesen megértjük, ha valamilyen váratlan helyzet áll elő, és nem tudsz eljönni, ilyenkor minél hamarabb jelezd ezt felénk, hogy a helyedet átadhassuk másnak, aki el tud jönni az adott kurzusra. Ha így teszel akkor nincs harag, és azonnal átrakunk a várólistára, hogy legközelebb már biztosan el tudj jönni. :)

Az oktatásokra a jelentkezést 2017. augusztus 20-án 23:59-kor zárjuk.

Betelt az oktatás, amire jönnél? Jelentkezz várólistára!

Ez az jelenti, hogy legközelebb előnyöd lesz a jelentkezésben. A várólistásoknak mindig pár nappal korábban nyitjuk meg a jelentkezést, egészen addig, amíg ki nem használták a jelentkezési előnyt.

Oktatásra jelentkezés

A jelentkezést a PCF Egyesület rendszerén keresztül teheted meg.

Ha még nem hallottál rólunk, akkor itt találsz bővebb infót: https://www.pcf.hu

A regisztrációt követően megtalálod a szabad oktatásainkat és itt tudsz jelentkezni mindaddig, amíg vannak szabad helyek.

Ha még nem olvastad el az adatbázis adminisztrátori képzésünk részletes leírását, akkor itt megteheted.

Ha bejelentkezés után nem találsz elérhető oktatást, akkor sajnos beteltek a férőhelyek. Ebben az esetben iratkozz fel a várólistánkra, hogy legközelebb első kézből értesülj, ha meghirdetünk egy oktatást.

Ha bármilyen észrevételed, javaslatod van, esetleg hibát találtál, kérünk, írd meg nekünk az info@zerotohero.hu e-mail címre, hogy javíthassunk rajta. Köszönjük a segítségedet!

Mit hagysz ki, ha nem jössz el?

Az oktatásokon elhangzó dolgokon kívül így garantáltan elesel egy olyan gyakorlási lehetőségtől, amit otthon magadtól nem tudsz majd pótolni. Illetve elszalasztod a lehetőséget, amikor egy sokat tapasztalt szakértőnek teheted fel a kérdéseidet.

Lesz még ilyen máskor is?

Próbáljuk az oktatásokat többször megtartani, hogy minél több pályakezdő fejlesztőt megismerjünk. Viszont jellemzően túljelentkezés van az oktatásokra, ezért hasznos időben lecsapni a lehetőségre!

Egy szó mint száz, ha teheted, inkább gyere el. :)

Várólista