Adatmágus képző

4 hetes Big Data online tréning

“CSODÁK MÁRPEDIG NINCSENEK…”

Amikor elkezdesz informatikával foglalkozni sok olyan fogalommal találkozhatsz, amik megragadtak a köznyelvben, és az emberek, akik beszélnek róla gyakran maguk sem értik, hogy mit is mondanak. Az informatika egyes részei sötét mágiának tűnhetnek, de még az informatikusok is gyakran rácsodálkoznak bizonyos dolgok működésére. Az elképzelhetetlen mennyiségű adatot valamilyen varázslatos módon mégis feldolgozzák. Iratkozz fel 4 hetes tréningünkre, és meglátod, hogy ez nem varázslat!

Ha ki akarod ismerni magad az informatika világában, ismerd meg az Adatmágusok titokzatos életét!

A Big Data már jelen van, nem lehet megkerülni. Nem lehetsz teljes értékű informatikus, amíg nem forgatod a Big Data misztikus kódexeket!

MI TESZI A MÁGUST?

Öltsd magadra a köpenyedet: Próbálj meg minél több informatikai területtel ismerkedni, sose hagyd abba informatikai szemléleted bővítését.

Vedd fel a kalapodat: Szerezz tapasztalati tudást, ismerd meg a profik trükkjeit, hogy mindig legyen mit előhúznod a kalapból!

Keverj bájitalt: Maradj éber és nyitott, elméleti és gyakorlati tudásod keverékével biztosan sikeresen veszed majd az informatikai életpálya buktatóit.

Informatikusként az első dolog, amit meg kell szoknod az, hogy a tanulást sosem hagyhatod abba. Lássuk be, az egyetemen remek előadóktól hallgatsz elméletet, de amíg nem alkalmazod, addig ezek passzív tudásmorzsák maradnak csak. A valóságot akkor tapasztalod majd, amikor dolgozni kezdesz. Akkor viszont mellbe fog vágni a gyakorlatlanság.

Tanulj meg varázsolni!

Elindítunk az úton:

4 HETES ADATMÁGUS ONLINE ALAPTRÉNING

De mi is az a big data? Ugyan szó szerint nagy adatot jelent, de messze nem ennyiről szól. A tréning során ezt is megtudhatod, sok más érdekes téma mellett.

A tréningen szó lesz:

 • az alapvető fogalmakról,
 • a főbb motivációkról,
 • a gépi tanulásról,
 • a data science-ről,
 • az adatainkhoz való hozzáférsről és feldolgozásáról,
 • a MapReduce-ról,
 • és az infrastruktúra üzemeltetési aspektusairól.

Mi is abban hiszünk, hogy akkor lehet új tudást igazán jól elsajátítani, ha nem csak olvasod a kapott anyagokat, hanem ki is
próbálod azokat. Ezért azt kérjük tőled, hogy az elhangzottaknak nézz utána, és tedd próbára ezeket a gyakorlatban is.

MIBE KERÜL EZ NEKEM?

Ez a legjobb rész: SEMMIBE! Az online tréning teljesen INGYENES. Az itt tanultak jó alapozást adnak szintén ingyenes Big Data oktatásainknak, ahol a legjobbak akár állást is kaphatnak. Tehát már látod a Win-Win helyzetet. Te új dolgokat tanulsz, állást kapsz, mi pedig segítünk a partnereinknek használható tudással rendelkező szoftverfejlesztőt találni. Egy szó mint száz, tedd el nyugodtan a pénztárcádat, tőled csak lelkesedést, tanulási vágyat, és az idődből egy szeletet kérünk. :)

KEZDHETJÜK?

Feliratkozás a 4 részes Big Data Adatmágus online tréningre

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Mi történik jelentkezés után?

 • Jelentkezésed után az e-mail címedre elküldjük az első levelet.
 • A jelentkezésedtől számítva 4 héten keresztül rendszeresen kapod a tananyagokat e-mailben.
 • Minden anyag 10 napig lesz elérhető számodra, ezért kérjük, mielőbb olvasd el.
 • Ha tudod, gyakorlatban is próbáld ki a kapott trükköket.
 • Várjuk észrevételeidet, javaslataidat, kérdéseidet.