Haladó Java oktatás

Időpont: augusztus 09-10.
Jelentkezési határidő: augusztus 07. 23:59

Érdekel a Java szoftverfejlesztés, szívesen dolgoznál ezen a területen?
Végtelen lehetőség vár rád!

Nincs más dolgod, mint a kreditekért megszerzett tudásodat gyakorlatban használható szuperképességgé fejleszteni!

 

Gyere el haladó szintű, INGYENES oktatásunkra és tanulj senior fejlesztők által összeállított tananyagból!

Utána garantáltan kevesebb meglepetés ér majd a munka világában.

Miről lesz szó?

clock2

Az első rész a Java Craftsmanshipről szól, ahol az agilis módszertanok fejlesztői vonatkozásait és eszközeit ismerheted meg és gyakorolhatod.

Olyan módszerekről és technikákról lesz szó, amelyekről a szakma rutinos rókái sokat beszélnek, de sok esetben még maguk sem értik igazán.

Gondolj bele, mennyire hasznos lehet ezeket gyakorlatias szemszögből ismerned!

clean2

Második témaként a tiszta kód (Clean Code) írásának szabályait, trükkjeit ismerheted meg.

Ez szintén egy olyan téma, amiről az öreg rókák, ha hallottak is, nagyon kis eséllyel csinálják jól.

Éppen ezért ebben a részben megtanulhatod, hogyan kell ezt a gyakorlatban jól csinálnod. Még az is lehet, hogy a leendő munkahelyeden Te fogod tanítani a nagy öregeket. :)

cable2

Az utolsó részben a Web Service-ek fejlesztéséről tanulhatsz.

Erre azért lehet nagy szükséged, mert manapság már a pékeknek is webszolgáltatásaik vannak, ezért amikor fejlesztőt keres egy cég ez szinte majdnem minden esetben kitétel.

Tehát ebben a részben az a cél, hogy betekintést nyerj, a főleg enterprise környezetben használt web service-ek világába.

Mikor és hol lesz a tanfolyam?

2019. augusztus 09-10.

Pénteken 18:00-21:30 és Szombaton 9:00-16:00

 

Helyszín: A zeroToHero oktatóterme a Haller Gardens irodaházban, a 1095 Budapest, Soroksári út 32-34. E. lépcsőház 6. emeletén található.

Takács Bence

Takács Bence vagyok, zeroToHero öregdiák és Oracle Certified Java programozó. Láttam és írtam :) is már “spagetti” kódot, az oktatáson pedig szeretném bemutatni, hogyan lehet jobban karbantartható és olvasható programokat gyártani. Ezenkívül kitárgyaljuk a minden sarkon szembejövő Web Service-eket is, amivel nem csak webes kliensekkel, hanem más távoli gépekkel is lehet kommunikálni.

Hogyan és meddig jelentkezhetek?

FIGYELEM: A férőhelyek száma erősen korlátozott! A tantermünkben 25 férőhely van egy-egy kurzusra, mivel a gyakorláshoz mindenkinek biztosítunk tantermi setupot.

Ha jelentkezel az oktatásra, akkor azt kérlek vedd komolyan! Azok akik jelentkeznek, de nem jelennek meg, többet nem kapnak esélyt a tanfolyamokon való részvételre! Hiszen ők mások elől veszik el a helyet.

Természetesen megértjük, ha valamilyen váratlan helyzet áll elő, és nem tudsz eljönni, ilyenkor minél hamarabb jelezd ezt felénk, hogy a helyedet átadhassuk másnak, aki el tud jönni az adott kurzusra. Ha így teszel akkor nincs harag, és azonnal átrakunk a várólistára, hogy legközelebb már biztosan el tudj jönni. :)

A haladó szintű oktatásra a jelentkezést 2019. augusztus 07-én 23:59-kor zárjuk.

Oktatásra jelentkezés

Kérünk, hogy csak akkor jelentkezz erre az oktatásra

HA még eddig nem vettél részt haladó JAVA oktatásunkon
HA pályakezdő, vagy tanulmányaidat folytató informatikus hallgató vagy, ÉS szeretnél gyakorlati tapasztalatot szerezni
HA alapszintű Java ismeretekkel rendelkezel, ÉS agilis fejlesztésben még nincs elég tapasztalatod
HA lelkes, szorgalmas és fejlesztői vénával megáldott vagy, ÉS szeretnél felkészültebben érkezni a munka világába

Ha nem illik rád a leírás, akkor ismerkedj meg People Come First Egyesületünk többi programjával és eseményével és biztosan megtalálod azt, ami hozzád a legjobban illik! Keresd fel Egyesületünk honlapját a www.pcf.hu címen, és kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülhess egyesületi eseményeinkről!

Mit hagysz ki, ha nem jössz el?

Az oktatásokon elhangzó dolgokon kívül így garantáltan elesel egy olyan gyakorlási lehetőségtől, amit otthon magadtól nem tudsz majd pótolni. Illetve elszalasztod a lehetőséget, amikor egy sokat tapasztalt szakértőnek teheted fel a kérdéseidet.

Lesz még ilyen máskor is?

Próbáljuk az oktatásokat többször megtartani, hogy minél több pályakezdő fejlesztőt megismerjünk. Viszont jellemzően túljelentkezés van az oktatásokra, ezért hasznos időben lecsapni a lehetőségre!

Egy szó mint száz, ha teheted, inkább gyere el. :)