Python oktatás

Időpont: 2022. április 22-23.
Jelentkezési határidő: április 20. 23:59

Érdekel a szoftverfejlesztés, szívesen dolgoznál ezen a területen?
Bővítsd fejlesztői eszköztáradat Python-nal!

Nincs más dolgod, mint a kreditekért megszerzett tudásodat gyakorlatban használható szuperképességgé fejleszteni!
Gyere el HALADÓ szintű, INGYENES oktatásunkra és tanulj senior fejlesztők által összeállított tananyagból!
Utána garantáltan kevesebb meglepetés ér majd a munka világában.

Miről lesz szó?

software crafstmanship-01

Az első rész a Software Craftsmanshipről szól. Az agilis módszertanokra építve arra ösztönzi a fejlesztőt, hogy ne csak működő kódot, hanem igényes kódot adjon ki a kezei közül. Ezzel önmagát sok későbbi fejfájástól megkímélve.

Olyan módszerekről és technikákról lesz szó, amelyekről a szakma rutinos rókái sokat beszélnek, de sok esetben még maguk sem értik igazán.

Gondolj bele, mennyire hasznos lehet ezeket gyakorlatias szemszögből ismerned!

clean2

Második témaként a tiszta kód (Clean Code) írásának szabályait, trükkjeit ismerheted meg.

Ez szintén egy olyan téma, amiről az öreg rókák, ha hallottak is, nagyon kis eséllyel csinálják jól.

Éppen ezért ebben a részben megtanulhatod, hogyan kell ezt a gyakorlatban jól csinálnod. Még az is lehet, hogy a leendő munkahelyeden Te fogod tanítani a nagy öregeket. :)

cable2

Az utolsó részben a Web Service-ek fejlesztéséről tanulhatsz.

Erre azért lehet nagy szükséged, mert manapság már a pékeknek is webszolgáltatásaik vannak, ezért amikor fejlesztőt keres egy cég ez szinte majdnem minden esetben kitétel.

Tehát ebben a részben az a cél, hogy betekintést nyerj, a főleg enterprise környezetben használt web service-ek világába.

Mikor és hol lesz a tanfolyam?

2022. április 22-23.

Pénteken 18:00-21:00 és Szombaton 09:00-17:00

 

Helyszín: A zeroToHero oktatóterme a Haller Gardens irodaházban, a 1095 Budapest, Soroksári út 32-34. E. lépcsőház 6. emeletén található.

IMG_4560

Sziasztok, Vituska Márk vagyok, 4 éve vagyok Java fejlesztő. Nagy hívője vagyok annak, hogy a fejlesztő minden feladathoz a megfelelő eszközt válassza meg és ne azt a párat próbálja meg minden feladathoz használni amihez ért. Éppen ezért Java mellett több nyelvvel is igyekszem naprakész lenni, tanulni őket. Ezek egyike a Python, az oktatás alatt szeretnélek titeket is meggyőzni erről a gondolkodásmódról és mutatni olyan szituációkat, ahol a Python remekelni tud.

Hogyan és meddig jelentkezhetek?

Az oktatásra a jelentkezést 2022. április 20-án 23:59-kor zárjuk.

FIGYELEM! Ha jelentkezel az oktatásra, akkor azt kérlek vedd komolyan! Azok akik jelentkeznek, de nem jelennek meg, többet nem kapnak esélyt a tanfolyamokon való részvételre! Hiszen ők mások elől veszik el a helyet.

Természetesen megértjük, ha valamilyen váratlan helyzet áll elő, és nem tudsz eljönni, ilyenkor minél hamarabb jelezd ezt felénk, hogy a helyedet átadhassuk másnak, aki el tud jönni az adott kurzusra. Ha így teszel akkor nincs harag, és azonnal átrakunk a várólistára, hogy legközelebb már biztosan el tudj jönni. :)

A gyakorláshoz szükséges setup-ot minden résztvevőnek biztosítjuk, azonban saját laptopot is nyugodtan hozhatsz magaddal.

Oktatásra jelentkezés

Figyelem!

A zeroToHero elsősorban fiatal egyetemistáknak, pályakezdőknek lett kitalálva, ezért oktatásaink úgy vannak összeállítva, hogy számukra a lehető leghasznosabb legyen. A nagy érdeklődésre való tekintettel azonban erre az oktatásunkra felső korhátárt állítottunk be, ami jelen esetben 26 év.

Ismerkedj meg People Come First Egyesületünk többi programjával és eseményével és biztosan megtalálod azt, ami hozzád a legjobban illik! Keresd fel Egyesületünk honlapját a www.pcf.hu címen, és kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülhess egyesületi eseményeinkről!

Mit hagysz ki, ha nem jössz el?

Az oktatásokon elhangzó dolgokon kívül így garantáltan elesel egy olyan gyakorlási lehetőségtől, amit otthon magadtól nem tudsz majd pótolni. Illetve elszalasztod a lehetőséget, amikor egy sokat tapasztalt szakértőnek teheted fel a kérdéseidet.

Lesz még ilyen máskor is?

Próbáljuk az oktatásokat többször megtartani, hogy minél több pályakezdő fejlesztőt megismerjünk. Viszont jellemzően túljelentkezés van az oktatásokra, ezért hasznos időben lecsapni a lehetőségre!

Egy szó mint száz, ha teheted, inkább gyere el. :)