Frontend fejlesztés Reacttel - 2021. június 25-26.

Jelentkezési határidő: 2021. június 24. 23:59

Gyere és készítsd el velünk saját Webalkalmazásodat!

 

Már biztosan a füleden jön ki a sok backend technológia, amivel az egyetemen traktálnak, de akármennyire is hihetetlen a Java-n túl is van élet!

Ismerkedj meg a REACTtel!

Gyere el INGYENES oktatásunkra és tanulj senior fejlesztők által összeállított tananyagból!

Olyan anyaggal készülünk, ami egyetlen fejlesztő ismeretanyagából sem hiányozhat!


Egy ingyenes képzés segítségével reméljük, hogy az egyszerű érdeklődők között akár olyanokat is megismerhetünk, akik szívesen foglalkoznának a képzésen hallott technológiákkal, és munkatársként nálunk fejlesztenék magukat tovább. Ha érdeklődsz ilyen lehetőségek iránt, vagy még nem döntötted el, bátran jelentkezz! De ha nem keresel aktívan munkát, csak érdekel a technológia, természetesen akkor is nagy szeretettel várunk az oktatáson :)

Miről lesz szó?

  • Megismerkedünk a webalkalmazások világával, és hogy a felmerülő problémákra milyen megoldások léteznek.
  • A TypeScript használatával könnyen módosítható programot fejlesztünk, amely kevesebb hibát tartalmaz.
  • Megtanuljuk használni a React keretrendszert, és megismerjük annak számos trükkjét.
  • A React segítségével egy valós webalkalmazást fejlesztünk újrahasználható komponensek segítségével.
  • Az alkalmazáson keresztül megtanuljuk, hogyan lehet nulláról indulva egy komplex felületet készíteni.
  • Hálózati kommunikációt végző komponenseket készítünk, hibakeresési módszereket tekintünk át.

Mikor és hol lesz a tanfolyam?

REACT tanfolyam: 2021. június 25-26.

Pénteken 18:00-21:00  Szombaton 10:00-17:30

Helyszín: A zeroToHero oktatóterme a Haller Gardens irodaházban, a 1095 Budapest, Soroksári út 32-34. E. lépcsőház 6. emeletén található.

Szia!

Mihályi Zoltán vagyok, én fogom tartani a React oktatást.

Régóta érdekel a webfejlesztés világa, végigkövettem, hogyan fejlődött ez a terület. Nagyon gyorsan változik, néhány évente teljesen lecserélődnek a technológiák és a gyakorlatok, ezért különösen fontos, hogy mindig naprakészek legyünk.
Jelenleg főleg webes alkalmazásokon dolgozom, de hobbiból játékfejlesztéssel is szoktam folglalkozni.
Érdekelnek a JavaScript, TypeScript, Kotlin, Java nyelvek, a webes technológiák.

Gyere el mindenképpen, sok érdekes és izgalmas dologgal várlak, és ki tudja, lehet ez lesz az első lépés egy hosszú és sikeres frontend fejlesztői karrierhez!

Hogyan és meddig jelentkezhetek?

 

Az oktatásra a jelentkezést 2021. június 24-én 23:59-kor zárjuk.

FIGYELEM: A férőhelyek száma erősen korlátozott! A tantermünkben a COVID járvány miatt 10 férőhely van egy-egy kurzusra.
A vírushelyzetre való tekintettel az oktatás ideje alatt maszk viselése kötelező, a biztonságos távolságtartásra, szellőztetésre kiemelten figyelünk!

Ha érdekel az oktatás témája, de a vírushelyzet miatt most még nem szívesen vennél részt tantermi oktatáson, kérjük jelezd emailben, mi pedig értesítünk majd egy távolabbi időpontra tervezett Java oktatás előtt.

A gyakorláshoz szükséges setup-ot minden résztvevőnek biztosítjuk.

Ha jelentkezel az oktatásra, akkor azt kérlek vedd komolyan! Azok akik jelentkeznek, de nem jelennek meg, többet nem kapnak esélyt a tanfolyamokon való részvételre! Hiszen ők mások elől veszik el a helyet.

Természetesen megértjük, ha valamilyen váratlan helyzet áll elő, és nem tudsz eljönni, ilyenkor minél hamarabb jelezd ezt felénk, hogy a helyedet átadhassuk másnak, aki el tud jönni az adott kurzusra. Ha így teszel akkor nincs harag, és azonnal átrakunk a várólistára, hogy legközelebb már biztosan el tudj jönni. :)

Oktatásra jelentkezés

Nekem való ez az oktatás?

Ahhoz, hogy tényleg értékes legyen számodra ez az oktatás szükséges, hogy magabiztos HTML és JavaScript ismeretekkel rendelkezz, így kérlek csak akkor jelentkezz, ha ez igaz rád!
A zeroToHero elsősorban fiatal egyetemistáknak lett kitalálva, ezért oktatásaink úgy vannak összeállítva, hogy számukra a lehető leghasznosabb legyen. A nagy érdeklődésre való tekintettel azonban erre az oktatásunkra felső korhatárt állítottunk be, ami jelen esetben 26 év.

Ha nem illik rád a leírás, akkor ismerkedj meg People Come First Egyesületünk többi programjával és eseményével és biztosan megtalálod azt, ami hozzád a legjobban illik! Keresd fel Egyesületünk honlapját a www.pcf.hu címen, és kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülhess egyesületi eseményeinkről!

Mit hagysz ki, ha nem jössz el?

Az oktatásokon elhangzó dolgokon kívül így garantáltan elesel egy olyan gyakorlási lehetőségtől, amit otthon magadtól nem tudsz majd pótolni. Illetve elszalasztod a lehetőséget, amikor egy sokat tapasztalt szakértőnek teheted fel a kérdéseidet.

Lesz még ilyen máskor is?

Próbáljuk az oktatásokat többször megtartani, hogy minél több pályakezdő fejlesztőt megismerjünk. Viszont jellemzően túljelentkezés van az oktatásokra, ezért hasznos időben lecsapni a lehetőségre!

Egy szó mint száz, ha teheted, inkább gyere el. :)